Class Notes - Mr. Weinberg's WebsiteMath maths GIF - Find on GIFER

Три речі ніколи не можна повернути: час, слово й можливість.

Найпрекрасніше почуття “у іншому вимірі”

        Як тільки людина отримує можливість користуватися Інтернетом, то поступовосильніше й сильніше поглинається його великим павутиннямТам шукають інформацію, бавляться іграшками, обмінюються фото та звісно ж знайомляться з протилежною статтю.

          Тому, видається закономірним, що Інтернет проник  і в таку область людських взаємин, як особиста симпатія та любов. Безліч сайтів знайомств  пропонують будь-якому охочому знайти собі партнера по спілкуванню і зав’язати стосунки. Якими ж є позитивна й негативна сторона цієї медалі? Розпочнемо з позитивної. Ви самі обираєте собі співбесідника. Адже на цьому збудований ландшафт цих сайтів- велика кількість кандидатів “на всі смаки”. Сидячи біля комп’ютера, у вас є змога зважити всі свої дії до майбутнього об’єкту взаємин. Що стосується глибини почуттів, то воно може захопити не менше, ніж стосунки у реальності. Люди чекають віртуальні зустрічі днями та годинами. 

Але негативна сторона є більшою. Спілкуючись за допомогою Інтернету,ми не бачимо співрозмовника, а фотографія його сторінки  може не точно передавати зовнішність, або навіть бути чужою. Найчастіше люди видають себе не за тих, ким вони є. І коли настає день реальної зустрічі, або якщо до цього дійде-постає жорстоке розчарування, та воно тим жорсткіше, коли прив’язуєшся до вигаданого образу. Також ваш “вибір” може знаходитися за тисячі кілометрів. Така зустріч дуже проблематична. До негативного додається ще один мінус-психічні розлади. Відсутність Інтернету та так званих “листів”  породжують страшенний стрес. За що боролися-те і маємо.
            Все буває у світі. Хто знаходить щастя у мережі, а хто ні. Але краще живіть реальністю. Постукайте у ті ж сусідські двері. Зайдіть, наприклад, за цукром. Подивіться один на одного “свіжими” очима, а не крізь  “рожеві окуляри”. І можливо вас відвідає справжня любов. Тож, подумайте гарно… Всього найкращого вам, користувачі Інтернету!