Class Notes - Mr. Weinberg's WebsiteMath maths GIF - Find on GIFER

Три речі ніколи не можна повернути: час, слово й можливість.

Дистанційне навчання згідно з розкладом (12.11.20)

Група №21-геометрія                                             
Група №15-алгебра і початки аналізу
Група №11-геометрія
Пояснення нового матеріалу уроку та домашні завдання знаходяться на сторінках груп  

           Поодинокі думки не мають величезної сили і надають лише незначний вплив на якість нашого життя, а повторювані думки, причому багаторазово, створюють нашу дійсність.
            Це добре видно на прикладі: уявіть, що ваші думки - це сонячні промені. А тепер уявіть збільшувальне скло і рухайте його з боку в бік, пропускаючи через нього світло. Що виходить? Нічого. Світло розсіюється і нічого не відбувається. Те ж саме відбувається і з «разовими» думками, які з'являються у нас в голові.
        Тепер уявіть, що Ви тримаєте скло нерухомо на певній висоті і пропускаєте ті ж самі сонячні промені, тим самим сконцентрувавши їх в одній точці. Що відбувається? Правильно, загоряння.
        Тобто, якщо Ви обираєте думки, які покращують якість Вашого життя і починаєте на них концентруватися, у Вашому житті починає відбуватися чудо, про яке Ви мріяли.
        Подивіться критично на своє життя, які думки сьогодні заважають Вам бути успішним? Можливо, Ви хочете бути чудовим оратором, але постійно думаєте про те, які Ви незграбні, як не вмієте зацікавити публіку, знову і знову прокручуєте в голові картинки невдалих виступів?А може, Ви прагнете до фінансового добробуту, але часто скаржитеся на брак грошей, високі ціни, на низьку оплату праці? Це приклади тих думок, які виступають бар'єром у досягненні мети. Відстежте такі думки у себе і замініть їх на ті, які приведуть до бажаного. На першому етапі варто зрозуміти, що думки мають свою особливу силу і від того, на яких думках Ви сконцентруєтеся, залежатиме ваше майбутнє.Незалежно від обставин, в яких Ви знаходитеся в даний момент, невдалого досвіду в минулому, Ви можете виробити необхідний тип мислення для досягнення успіху в будь-якій області життя. Для цього потрібно лише змінити свої думки і в цьому Вам допоможуть прості техніки.

Дистанційне навчання згідно з розкладом (11.11.20)

Група №31-геометрія                                         
Група №13-алгебра і початки аналізу
Група №33-геометрія
Пояснення нового матеріалу уроку та домашні завдання знаходяться на сторінках груп
Ми приходимо в цей світ для того, щоб зробити щось хороше, прожити цікаве і чесне життя, принести користь соціуму. Навряд чи Бог, Дарвін, Вищий Розум (хто у що вірує) створив людину для того, щоб помилуватися на її деградацію. Це вже самі людські особини (на щастя, не всі) так по-дурному розпоряджаються своїм життям.Саме в книгах міститься мудрість, яка не допускає всихання наших мізків, а процес деградації часто починається саме з них.
12 способів, як не допустити деградацію особистостіі:
  • Навіть якщо всілякі біди оточили вас, зробіть так, щоб вони злякалися вашої краси, стрункого підтягнутого тіла, модного одягу.
  • Не йдіть на поводу у поганих звичок. Алкоголь, наркотики, сигарети, навіть ожиріння - заняття негідні нормальної людини.
  • Похмурі песимісти - перші кандидати в групу закінчених особистостей. У будь-якій ситуації потрібно бачити світло в кінці темного тунелю і всіма силами прагнути його наблизити.Батьків, друзів, свою другу половинку, тварин, життя, врешті-решт. Закохана людина не страждатиме від деградації особистості.Більшість песимістичних особистостей аргументують свій стан: «Світ такий жорстокий, навіщо боротися, навіщо жити і т.д.».
  •  Можете чимось допомогти - допоможіть, якщо ж ні - не рефлексуйте над чужою трагедією.
  • Саморозвиватися.Книги, курси, класичні навчальні заклади не дозволять вам піти на дно.
  • Вірте в те, що за всі скоєні злодіяння обов'язково піде розплата.Більшість лиходіїв скоюють злочини, тому що відчувають безкарність, як перед законом, так і перед вищим судом.
  • Не ігноруйте норми моралі.Не можна брехати, красти, заздрити, пліткувати, робити гидоти. Все це щодня руйнує вашу особистість
  • Не лайтесь.Погані слова розвалюють нашу душу, виганяють з нашого гаманця гроші, не кажучи вже про те, що перетворюють нас в приматів!
  • Не забувайте про правила пристойності.Колупання в носі, прилюдне чухання геніталій, гучне позіхання з відкритим ротом, плямкання, облизування тарілки - це вже явні ознаки деградації особистості.
  • Ніколи не опускайте руки. Навіть якщо все у вашому житті погано зараз, ви в змозі перевернути ситуацію з ніг на голову і поліпшити своє становище. Просто ви обираєте інше: опустити руки й опуститися на саме дно.

Дистанційне навчання згідно з розкладом (10.11.20)

 Є тільки два способи прожити життя. Перший - ніби чудес не існує. Другий - ніби кругом одні чудеса.
А.Ейштейн
Група №31 ( алгебра і початки аналізу)
Група №34 ( алгебра і початки аналізу)
Пояснення нового матеріалу уроку та домашні завдання знаходяться на сторінках груп 

Під час першої світової війни, шістнадцятирічний Волт Дісней відправився до Канади, щоб спробувати потрапити в армію, але, в підсумку, був лише учасником Червоного Хреста в Європі.
• Bugs Bunny став другим мультперсонажем, який отримав зірку на Алеї Слави в Голлівуді. Першим був Міккі Маус.
• У Саддама Хусейна був Коран, написаний з використанням його власної крові. Для цього до нього регулярно приходили медсестра і каліграф.
• Шотландський король Джеймс IV був стоматологом - аматором і платив своїм підданим за можливість лікувати їх зуби.
• Через три місяці після смерті, тіло Чарлі Чапліна було викрадено двома швейцарцями, з метою вимоги викупу від сім'ї. Через ще три місяці, здирників заарештували, а тіло коміка залили в бетон, щоб запобігти повторним спробам.