Class Notes - Mr. Weinberg's WebsiteMath maths GIF - Find on GIFER

Три речі ніколи не можна повернути: час, слово й можливість.

Інтернет, цікаві публікації і не тільки

 
      Як і усі користувачі інтернету, ви, напевно, замислювалися над тим як скоротати час на рутинній роботі, провести час на нудній парі або зробити будь-яке очікування цікавішим і кориснішим для себе. Так от, виявляється, є немало способів розв’язати цю проблему. Звичайно для цього потрібен інтернет.  Спілкування також відбувається на форумах. форуми допомагають пошукові системи, такі як Яндекс, Google. Заходьте на улюблені теми і, наприклад,  діліться своїми враженнями про новий телефон або машину .  По перше можна зайти у соціальні мережі. Тут ви можете поспілкуватися зі своїми друзями, пограти в ігри, прослухати улюблені композиції і подивитися фільми, ., дізнатися багато нового і т.п. Якщо ви прихильник однієї з популярних онлайн ігор, яких зараз з’явилося море самих різних жанрів і тематик, то меожете загрузити її у вікні свого браузеру.
     Купа онлайн відео чекає вас на youtube. Там є і приколи, і повчальні відеоуроки, музичні кліпи, особисті блоги користувачів, огляди автомобілів і новинок кіноіндустрії, науково-пізнавальні програми. До речі для любителів знати все корисною будет інтернет-енциклопедія  “Вікіпедія”. На цьому сайті представлена якісна, скомпонованная інформація про все на світі.
       Коротше кажучи, в інтернеті є маса цікавих речей, про які ми будемо розповідати у розділі статей. Звичайно далеко не всі теми будуть стосуватися глобальної павутини, тому не дивуйтесь, ящко знайдете тут замітки про техніку, ремонт, красу або навіть подорожі.
       До речі статті можуть публікуватись і російською мовою! Але це стосується виключно цього розділу.