Class Notes - Mr. Weinberg's WebsiteMath maths GIF - Find on GIFER

Три речі ніколи не можна повернути: час, слово й можливість.

Найкращий день – день який настав

     
     Часто я чую, що люди скаржаться на складний день, мовляв він на стільки завантажений, "ужас какой", фе-фе-фе, і словами грішать на свою затребуваність сьогодні!
Чи не чудово це, коли у тебе багато роботи, коли ти потрібний і важливий, коли тебе раді бачити, чи не раді))) Але це все одно якийсь круговорот!
       Прокинувшись вранці, у тебе є одна унікальна можливість зробити щось важливе для себе і своєї сім’ї.
        У тебе є 1 шанс сьогодні виглядати добре, зробити зарядку, наповнити протягом дня своє тіло корисними продуктами, тільки сьогодні у тебе є шанс підняти свій рівень освіти на щабель вище, тільки сьогодні ти можеш стати мудрішими, тільки сьогодні ти можеш допомогти комусь , тільки сьогодні слова рідним «Я тебе люблю» можуть мати особливу інтонацію!
     В цей унікальний день ти можеш пробачити чиєсь невігластво, заздрість, погані слова пропустити повз вуха, зрозуміти, що люди говорять негативні речі від власної неспроможності, і сьогодні, єдиний раз ти можеш зробити висновок, який може змінити твоє життя!
        Як зрозуміти правильний шлях ти вибираєш чи ні? Дуже просто!
       Чим складніше тобі йти, тим правильніше дорога, на яку ти ступаєш! Все дуже просто, але це найскладніше!
       Від твого внутрішнього настрою залежить яким буде твій день і як багато користі принесеш своїм існуванням! Головне не слухай нікого, ніхто не знає тебе краще, крім тебе ж! Поради без попиту роздають ті, хто має потребу в любові, шкода, що ці люди так сильно заплуталися, що почали, як маленькі заводики виробляти жовч, заповнюючи власний простір, так можна і потонути, посилаючи прокльони іншим!