Class Notes - Mr. Weinberg's WebsiteMath maths GIF - Find on GIFER

Три речі ніколи не можна повернути: час, слово й можливість.

Дистанційне навчання згідно з розкладом (06.11.20)

Проста гармонія буття 
Повторення й повторення 
То вверх крокуємо то вниз,
Удачі за невдачами, 
По синусоїді кудись 
Всі пливемо неначе ми.
                                       Г.П. Бевз
 

Група № 23 (алгебра і початки аналізу) 
Група № 22 (алгебра і початки аналізу) 
Пояснення нового матеріалу уроків та завдання знайдете на сторінках своїх груп
 
   
В нереально швидкому темпі нашого життя, дуже важливо вміти правильно управляти своїм часом. Ця якість властива всім успішним людям. Як відомо, успіх - це рух. Рух від однієї мети, до іншої! І величина успіху вимірюється швидкістю цього руху.Ви напевно дивилися фільм «День Бабака». В якому, головному героєві доводиться вибиратися із замкнутого кола. Його життя не йде вперед. Він застряг в одному дні. І кожну добу у нього повторюються одні й ті ж події. Для багатьох це знайома схема. Люди проживають день за днем, занурюючись в одні й ті ж ситуації. І їх життя схоже на цей «день бабака», коли нічого кардинального не відбувається, і немає ніяких змін.А чому все так відбувається?Та дуже просто! Час витрачається даремно, не приносячи ніякої користі, і новизни в житті.


Бережіть час
На що краще його не витрачати?
Ось список справ, яким варто приділяти менше Вашого часу:

Point GreenКомп'ютерні ігри

Особисто я, не маю нічого проти комп'ютерних ігор. Іноді можна пограти, розслабиться. Але коли просто гра, переростає в залежність, нічого корисного і доброго з цього не виходить. Якщо дорослі люди, замість того щоб заробляти гроші, розвиватися, будувати сім'ю, просиджують дні, і ночі біля комп'ютера за грою в «танчики», то вибачте мене ... це деградація в чистому вигляді.

Point Green Соціальні мережі
З появою соціальних мереж, більшість людей перестали жити в реальному світі, і перенеслися повністю у світ віртуальний. Багато сучасної молоді живе подвійним життям. Де у світі соціальних мереж вони товариські, привітні й веселі, а в реальному світі нудні та закриті в собі.

Чи замислювалися Ви, скільки годин на добу проводите в соцмережах? Два, три, або п'ять годин? Ось Вам невеликий підрахунок. Всього дві години на добу проведені в соцмережах - це:
• 60 годин на місяць;
• 720 годин на рік - це приблизно календарний місяць.

Місяць часу в році, Ви проводите в соціальних мережах. І це тільки дві години. Один з дванадцяти місяців. Задумайтесь! Скільки можна встигнути за місяць? Проведіть час з користю. Займіться спортом, приділіть час батькам, почитайте корисну книгу.

Point Green Телевізор
Дам Вам одну слушну пораду. Викиньте свій телевізор! Від нього немає ніякої користі. Ви тільки даремно, або навіть на шкоду собі, витрачаєте час на його перегляд.
Зараз новинні передачі показують, що скрізь відбувається щось жахливе. Навіщо Вам засмучуватися, і забивати голову негативом.
А ці дурні ток-шоу, серіали й телепередачі. Яку вони приносять користь? НІЯКОЇ!
Краще витратьте час, проведений біля телевізора, на те саме читання книг, або зайнятися саморозвитком. Використовуйте свій час з розумом, займіться собою.

Point Green Телефонні розмови
Цей викрадач часу не дуже поширений, але все ж у кожного є телефонний співрозмовник, який розповідає Вам, що він їв, де був, та іншу марну інформацію зі свого життя. Можу дати одну ділову пораду, щоб звільнитися від такого співрозмовника, і не образити його. Кожен раз, коли Вам хтось дзвонить, говоріть що у Вас низький заряд батареї в телефоні, і він скоро вимкнеться, тоді Ваша розмова не буде занадто довгою і по справі.
Уникайте цих злодіїв часу, проживайте свій час з користю, і Ваше життя буде більш продуктивним і успішним.